Samsung Galaxy S3 er det mest populære sladder i dag, især når vi taler om Android. Det anses for at være den mest kraftfulde smartphone i verden siden af ​​dens udseende såvel som funktioner. Hver Android -entusiast håber nu på at købe en Galaxy S3 eller i det mindste prøve den i et stykke tid. Så lige her er et stykke gode nyheder kun for ejerne af Galaxy S2, da de i det mindste kan opleve appellen fra Galaxy S3 på deres enhed. Det rene look S3 er en Galaxy S3-stil ROM til Galaxy S2. Download det nedenunder såvel som indstillet som instrueret.

For nylig har XDA -medlem KSR007 frigivet den endelige version af sin ROM til Samsung Galaxy S2 kaldet Pure Look S3 “Design by Nature”. Jeg prøvede denne ROM i to dage såvel som at jeg elsker det. Derfor vil jeg dele det med jer alle. Hvis du vil oprette en ren ICS -føle ROM på din Galaxy S2 med en smag af Samsung Galaxy S3, skal du tage mit ord, dette er den allerbedste ROM indtil videre. Skal give det et forsøg!

Fremtrædende træk ved det rene look S3 Rom

Så hvad er de ting, der virkelig gør det “Pure Look S3 [V3.1.1-final]” ROM til et must for Galaxy S2-brugere? Lige her er nogle svar:

Live tapetanimation på låseskærm såvel som anden apps baggrund.

Integration af den originale S3 Accuweather -app

Den nye Samsung Touchwiz -interface fra Galaxy S3

Sony Bravia Engine: Boost den høje kvalitet af billeder såvel som video

Fantastisk berøringsfølsomhed – GPU -acceleration

Video / lydprofiler 24-20 Mbps / 192kbps_44100Hz

Batterivenligt såvel som hurtig rom

15 skifter på betingelsen bar + batteridel %

Hurtige såvel som glatte lysstyrke (ABC)

Integration af alle større apps fra Galaxy S3

MicroSD -korthastighed 1024KB / s

Rooted – BusyBox – Deodexed

Cirka 80 brugerdefinerede skrifttypestilarter tilføjet

Kan konfigurere de fleste S3 -apps

Slår lyd fra HTC -følelse med meget bedre støj af høj kvalitet såvel som strøm

Tilføjet støjmeddelelse Galaxy S3

CMW Manager forudinstalleret

Utallige andre funktioner, som du kan opdage …

Screenshot Gallery:

Her er nogle skærmbilleder, der viser dig nøjagtigt, hvordan denne ROM vil se ud på din Galaxy S2, såvel som jeg tror, ​​du vil have det så godt som jeg gør.

Sådan opsættes Galaxy S3-stil ROM på Galaxy S2

Hvis du falder ind som med denne utrolige ROM såvel som ønsker at oprette den på din Galaxy S2, kræver du først at rodfæste din gadget. I situationen har du allerede gjort det, der bare overholder overholdelsen af ​​trin.

Hvis din gadget ikke er rodfæstet, skal du tjekke vores enkle guide til proceduren for at rodfæste Samsung Galaxy S2. I situationen stemmer kerneleversionen af ​​din gadget ikke med til at holde den, der leveres i min rodfæstningsvejledning, se efter den rigtige kerne såvel som at overholde instruktionerne.

Nu lige her er trinnene til at oprette “Pure Look S3 [V3.1.1 -finalen]” ROM på Galaxy S2:

Download ROM: Purelook S3 V3.1.1 Final XWLPG.zip

Udtræk ikke lynlåsen, såvel som kopier det til SD -kortet på din gadget ved at linke det til din computer via USB -kabel.

Oplad din enheds batteri til mindst 70% niveau.

Backup af alle dine kontakter, meddelelser såvel som andre vigtige data.

Aktivér USB -fejlfindingstilstand på din enhed. Gå til Indstillinger> Applikationer >> Udvikling >> USB -fejlfinding på.

Start det nu i CWM -gendannelsestilstand. Du kan gøre dette på tre måder. Hvis du kan se et værktøj kaldet CWM Manager på din enhed, skal du åbne den samt vælge “Genstart i ClockworkMod -gendannelse”. En mere metode er at downloade ROM Manager -appen fra Google Play Store samt bruge indstillingen “Genstart til gendannelse”. Du kan ligeledes starte din gadget i helingstilstand på denne måde: Sluk for enheden, såvel som at holde presset lydstyrken op+Home+Power Secrets samtidigt, indtil opstartskærmen med Samsung Galaxy S2 -logo blinker i to gange.

I helingstilstand skal du vælge “Tør data/fabriksindstilling” såvel som “Wipe Cache Partition” samt verificere din mulighed ved at vælge “Ja”.

Gå derefter til det “avancerede” valg såvel som at vælge “Wipe Dalvik Cache” samt verificere valget.

Vend derefter tilbage til den primære menu samt vælg “Installer lynlås fra SDCard >> Vælg lynlås fra SDCard”. Søg efter “_Purelook S3 V3.1.1 Final XWLPG.ZIP” -data samt vælg dem.

CWM -helbredelse vil begynde at blinke ROM’en til din Galaxy S2 såvel som det tager et par minutter at afslutte.

Når den er færdig, skal du gå tilbage til den primære menu såvel som at vælge “Genstart system nu”.

Det tager et par minutter for din gadget at genstarte. Panik ikke, hvis det tager længere tid såvel som vent tålmodig.

Tillykke, du har effektivt installeret Galaxy S3-stil ROM på Galaxy S2. I situationen har du nogen form for bekymringer eller tvivl, tøv ikke med at spørge mig. Jeg vil prøve at hjælpe dig så snart min tidligste. Download en mere SGS3 -stylet ROM til SGS2 her.

Hvis du vil oprette flere apps fra Samsung Galaxy S3 på din Galaxy S2, skal du gå til vores artikel.

Via: XDA (Thenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *