Google har i dag annonceret det første Pixel Watch nogensinde, et bærbart, der låner noget af teknologien fra Fitbit og sætter den bag en paywall.

Men der kan være nok her, selv for dem, der ikke ønsker at bruge de ekstra penge.

Det nye Pixel Watch, der oprindeligt blev forhåndsvisning af Google I/O i maj, vil have et 41 mm cirkulært design med en 12,3 mm tyk sag. Den altid-på-skærm går heller ikke helt til kanterne af sagen, hvilket efterlader det, der absolut er en større ramme, end vi måske kunne lide. Stadig vil mørkere nyde ansigter formodentlig få, at rammen ser ud til at være mindre end den virkelig er.

Hvad angår selve sagen, er den lavet af genanvendt rustfrit stål og kommer i tre farver; Matte sort, poleret sølv og poleret guld. Det hele er temmelig krummet og ser meget anderledes ud end et Apple Watch, for eksempel.

Med hensyn til sensorer er den normale blodoxygen- og EKG -funktionalitet til stede og korrekt, mens Google siger, at hjerterytmen er utroligt nøjagtig og er baseret på Fitbit Tech. Når vi taler om Fitbit, er der nogle funktioner, der kræver Fitbit Premium, hvor Google siger, at folk vil “få dybere indsigt og adgang til funktioner som Daily Readiness Score, så du ved, hvornår du skal gå helt ud i din træning eller prioritere hvile.” Købere af Nyd vil også drage fordel af “mere end 1.000 træningspas og 400 mindfulness -sessioner”.

Den nye Pixel nyder starter fra $ 349 for WiFi -modellen, mens en LTE -version koster $ 399, selvom du også har brug for en cellulær plan. Du kan forudbestille pizelen nyde at starte i dag, og den lanceres den 13. oktober.

Du kan også gerne tjekke ud:

Download: iOS 16.1 Beta 4 frigivet som offentlig lancering nærmer sig

Sådan rettes dårligt iOS 16 Batterilevetid for dræning [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad -statusopdatering

iOS 16 kompatible og understøttede iPhone, iPad, iPod Touch -enheder

iOS 16 skjulte funktioner: 100+ ændringer, Apple fortalte os ikke om

Download: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -links frigivet

Download iOS 16 Final IPSW -links og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Du kan følge os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om al strømmen fra Microsoft, Google, Apple og Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *