I alle Microsofts store visdom opdagede de det nødvendigt at gøre den nye Xbox One Headset Adapter uden en grundlæggende 2,5 mm headset jack. Folk har investeret fantastiske mængder penge i højkvalitets headsets til tidligere spilplatforme, der nu ikke kan jack i Xbox One Controllers. Dette kan virke som en déjà vu hack fra en uge tilbage, men det er anderledes såvel som tilføjer flere løsninger til det irriterende Xbox et headsetkompatibilitetsproblem.

[JON SenKIW] A.K.A [XAndrel] havde ikke nogen form for af denne Microsoft Nonsens, så han sprængte den headset-adapter situation, der tilslutter den Xbox One-controller. Han fotograferede PCB såvel som ledninger såvel som indså, at han kunne i form en 2,5 mm headset jack fra en gammel donor mobiltelefon i sagen. En dap af hot lim, nogle AWG 30 jumper ledninger samt en smule plastik trimning var alt det tog for at få en jack inde i headset adapteren bare metoden Microsoft skulle have gjort fra fabrikken.

Tidligere, når [OctaNechicken] tilføjede en 2,5 mm kvindelig telefonadapter i slutningen af ​​kablet, forbinder han ikke det sorte kabel til noget, der var det 2. side af en push-pull-højttaler. Men fra at se på [Jon’s] billeder koblede han højttalerudgangskablet til en loddemand på PCB, hvor det sorte kabel oprindeligt var tilsluttet, markeret HPL, såvel som han ikke havde noget knyttet til HPR-puden. Dette syntes at arbejde for [Jon] bare fint, men det er det modsatte af, hvad [Octanechicken] gjorde i sidste uge, da han forbød det blå kabel til højttalerudgangen, som ville have sporet tilbage til HPR-puden på PCB.

Denne hack gør disse controllere baglæns kompatible uden såvel meget problem at blive rapporteret. Hvis du har problemer, bedes du rapportere lige her eller på [Jon’s] Se7ensins tråd. Han har ligeledes lavet kommentarer til tråden, at han er villig til at hjælpe mod headset, så hvis du ikke er i stand til at hakke det selv, kan du selv være villig til at hjælpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *