Venture væk fra din arbejdsbord samt se, hvad andre har bygget i år. Det er på tide for Hackaday World producere dag, når hackere rundt om i verden kommer sammen til at arbejde på projekter.

Den 22. april, deltage i de innovative sind i dit område i et par timers udviklingstid. Det er en chance for at påvirke såvel som påvirkes af andre. Der er ikke meget bedre metode til at gøre disse spring fremad på et job end at dele dit arbejde med andre. Denne polering af begreber er, hvad gnister kreativitet, såvel som det er en glimrende grund til at tilfredsstille nye mennesker.

Find en mødet i nærheden af ​​dig ideel nu. Kan du ikke se en i dit område? Endte med at være vært, det er simpelt, så godt som vi hjælper!

Hvad er det på en verden producere dag mødet?

Når Hackaday-kvarteret kommer sammen, er det altid en sjov tid. Hver møde den 22. april vil være unik. Disse er organiseret lokalt såvel som leveret livet af dem, der dukker op. Tag et åbent sind såvel som noget du er ekstatisk, så godt som du vil være ideel hjemme.

Vi sender ud klistermærker som denne, sammen med anden swag, til mødes, der indikerer tidligt. Gør det nu!
For eksempel, hvis jeg var Brian Benchoff, kan jeg medbringe min 3D-trykt WiFi-antenne og et par forskellige WiFi-gadgets for at se, om nogen individuel ønskede at lave nogle afstandsmålinger samt signal udholdenhed. Jeg har selv arbejdet på et kunstjob, der udnytter computersyn samt udskiftningsskærm til min øvelse, så jeg vil medbringe en af ​​dem. Efter et par timers hacking er det sædvanligt at gå rundt om pladsen, såvel som folk giver en ekstremt kort forklaring på deres arbejde.

World Produce Day er den bedste placering til at sammensætte dig Hackaday Prize Team. Som begreberne flyver, husk kraften i et koncept til ændring af verden. Tænk på at vælge en udfordring, brainstorming en ide, samt indtaste den i Hackaday-prisen.

Billeder eller det skete ikke

Lad ikke de fremragende koncepter online kun en dag. Sørg for at fortælle historien om din verden producere dag. Udgiv dine fotos samt beskrivelser på socialt netværk med Hashtag #worldCreateday under arrangementet. Billeder, jobforbindelser, samt et kort resumé skal tilføjes på din Meetups Hackaday.IO-begivenhedsside. Vi ønsker at dække så mange af disse som muligt på Hackaday, så vær ikke bashful om at fortælle alle, hvad folk på din møde arbejdede på – afsluttet job eller blyant tegning, vi vil høre det!

HackadayPrize2017 er sponsoreret af:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *