Google afslørede den nye Pixel 7 såvel som Pixel 7 Pro Gadgets tidligere i dag såvel som at gå med dem, det er ligeledes verificeret, at virksomheden har nogle Nye situationer at tilbyde også.

En række nye situationer med matchende farver tilbydes at vælge imellem, inklusive Pixel 7-situationer, der fungerer dobbeltfarvede design.

Det betyder, at du får en basisfarve til sagen, men med lydstyrke såvel som andre knapper farvet forskelligt. Farven vil også matche kameralaren på bagsiden af ​​Pixel 7 Pro også.

Der er også en mere bemærkelsesværdig ændring fra den forrige Pixel 6 -situationstil, med de nye med en afskåret kant til kameraområdet omkring ryggen. Det vil gøre telefonen lettere at holde såvel som mindre skarp til fingeren.

De nye situationer tilbydes alle i flere farver med Pixel 7 Pro, der tilbydes i kridt, Obsidian samt Hazel. De, der køber en situation for deres nye Pixel 7, kan vælge mellem kridt, obsidian samt citrongræs med omkostninger, der er sat til kun $ 29, som søger rimeligt for os.

Alle situationer tilbydes nu at forudbestille, så godt som du sandsynligvis kan forvente, at de dukker op omkring nøjagtigt samme tid som telefonerne selv. Det betyder 13. oktober eller deromkring.

Hvis du ønsker at få din egen situation, kan du bestille direkte fra Google i dag.

Du kan ligeledes gerne inspicere:

Download: iOS 16.1 Beta 4 frigivet som offentlighed introducerer nærmer sig

Hvordan man reparerer fattige iOS 16 batterilevetid dræn [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt opdatering af iPad -tilstand

iOS 16 kompatible såvel som understøttet iPhone, iPad, iPod touch -enheder

iOS 16 skjulte funktioner: 100+ ændringer Apple fortalte os ikke om

Download: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -links frigivet

Download iOS 16 Final IPSW -links samt opsat på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Du kan overholde os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alt det nyeste fra Microsoft, Google, Apple samt Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *