Som en del af fortsættelsen af ​​den nuværende generation af Mac OS, har Apple netop frigivet den allerførste OS X 10.10.5 Yosemite Beta til registrerede udviklere. Denne seneste progressive frø af OS X Yosemite kommer kun to uger efter, at Apple fik OS X 10.10.4, der blev tilbudt til offentligheden såvel som overholdt varmt på hælene i den seneste designereksempel på OS X El Capitan. Med hensyn til OS X-udvikling kan dette være den sidste opdatering for Yosemite, som vi ser før den næste generation af OS X, El Capitan, rammer MAC App Store med verdensomspændende tilgængelighed.

Dagens frigivelse af 10.10.5 foreløbig designer -beta er udstyret med 14F6A -udviklingsnummeret såvel som eksisterer for at forbedre stabiliteten, kompatibiliteten såvel som sikkerhed for alle Mac -hardware, der kører Yosemite. Ligesom alle opdateringer af denne art advarer Apple om, at enhver, der forsøger at oprette beta -versionen, skal være opmærksom på, at det kan være ekstremt vanskeligt, hvis ikke umuligt, at vende tilbage til en tidligere version af OS X efter opdatering.

Det er i øjeblikket usikkert, hvilke nye funktioner, forbedringer såvel som forbedringer denne seneste 10.10.5 designer beta bringer til Yosemite, da Apples officielle udgivelsesnotater, der kun går sammen med download tid. Det er ikke desto mindre helt fjernet, at frøet vil omfatte en række vigtige fejlrettelser såvel som sikkerhedsrettelser, der normalt kommer tilsluttet enhver softwareapplikationsopdatering fra Apple. Naturligvis er det ekstremt muligt, at denne seneste tilføjelse til Yosemite Designer -forhåndsvisninger ikke indeholder nogen ægte betydelige funktionsforbedringer såvel som eksisterer rent som en enorm reparationsbygning. Vi lader dig forstå så snart ord om, hvad der er nye filtre igennem.

Som tidligere nævnt kan dette være den sidste opdatering for Yosemite, som vi måske kunne se, før den sidste afsløring af OS X El Capitan senere på året. OS X 10.11 sendes med betydelige ydelsesforbedringer under hætten ud over en række fantastiske funktionsadditions. Enkeltpersoner vil være i stand til at interagere med fuldskærms-split-visning-apps ud over at få en strømlinet objektiv administrationsoplevelse. Spotlight vil endte med at blive mere intelligent såvel som bevidst som en del af El Capitan såvel som Apples oprindelige OS X Mail-applikation vil nyde den ekstra forbedrede fuldskærmsstøtte såvel som nye svirpebevægelser.

Denne før-release-version af OS X Yosemite 10.10.5 kan downloades fra Apple Designer Center.

Du kan overholde os på Twitter, føje os til din cirkel på Google+ eller lide vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alt det nyeste fra Microsoft, Google, Apple såvel som Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *