Hackaday Links

Det ligner Folding @ Home Team Hack-A-Day har brudt ind i top 800. EOC sporer nu fremskridtene hos holdmedlemmer. Fantastisk job team! Hvis du vil være med i, skal du bare følge [BillyTheImpaler] s Fantastiske How-To.

På den note: Hvis du har et emne, mener du, at andre læsere ville være interesseret i, føler sig gratis for at skrive det op og bidrage.

[Ozmotear] har et fotoset, der viser brugere, der snyder digg. Hmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hackaday Links

UDID Du ser vores PSP nedgrade fremhævet på overfald af showet? Du kan fange det på BitTorrent. Biten starter klokken 2:00. Jeg savnede det allerførste gang det var på hvilket indikerer, at det er mest sandsynligt, at lederen for at foråret for et plasma i laboratoriet. Siden, uh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hackaday Links

Firmware-linket til Linksys PAP2-oplåsning var død, da linket steg i går. [Ian] opdagede endnu et websted med anvisningerne såvel som firmware. Det nævner, at hæfteklammer har PAP2 for $ 50 samt en $ 50 rabat, der ikke har brug for et vonageabonnement. De er ude af lager online; I morgen er den sidste dag, du kan få en i butikken samt få rabatten.

Leah Beechley har tilføjet koden til hendes bærbare LED-skærm. [FDISK]

De årlige IG Nobel Awards var i aftes. En personlig foretrukket af mine, IG Nobels tildeler præmier for tvivlsom forskning. For eksempel: “Ig Nobelprisen i Medicine gik til Gregg Miller, innovatør af neutikler, menneskeskabte testikel udskiftninger til neuterede hunde såvel som andre dyr, der er tilgængelige i forskellige størrelser samt fasthedsniveauer.” Wired har hele historien.

$ 179 er en absurd pris for denne IR-styrede Pan / Tilt Head. Jeg er sikker på, at en af ​​jer kan sætte det sammen let.

[CAMZMAC] afgav en beslutning om at tilføje USB-support til sin Xbox-controller. Sikker på, det er blevet gjort før, men vi kan lide vores læsere.

[Cwal] udviklede denne xmlhttprequest chat for et stykke tid siden. Jeg kan godt lide den rene grænseflade.

Vil du have musen til at rumle, når du klikker på en knap? [Leadingzero såvel som Mzungu]

Virkelig grundlæggende højttalere fra et vanskeligt drev endnu nemmere end de andre. [Zen]

Du kan muligvis bruge de vanskelige drev til at skærpe skalpeller. [CAPNSNAZZY]

Mobile Drive-In Movie Theatre Jeg tror, ​​at jeg så en historie sidste år om disse “guerilla drive-ins” irking MPAA i betragtning af at de ikke var passende licenseret til offentlig ydeevne. [Hierono]

Pixel2Life Software Application Tutorial Gennemse [Via del.icio.us]

Jeg inspicerer normalt ikke del.icio.us, men jeg har haft et livmarkus vindue åbent hele dagen. Det viser de fremtrædende links, som de kommer ind. [Via Waxy]

Ideen linje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *