Det siger det ideelt på titlen på videoen nedenfor: Det var bundet til at ske i sidste ende. Det er kun naturligt, at nogen ville holde en 3D-printer ekstruder på servicenden af ​​en CNC-maskine. Den efterlængte konvergens af additiv og subtraktiv fremstilling er her.

Ok, det kan være overstatende ting lidt, men vi tror [Chris Deprisco] er på noget her. I betragtning af den betydelige investering er han lavet i hans DIY CNC-maskine, et massivt vertikalt bearbejdningscenter, der ser lidt ud som en homebrew Bridgeport, var det en no-brainer at drage fordel af det betydelige XYZ-fase. Montering af Titan Aero Ekstruderen til Quill krævede nogle specialfremstillede dele; Fair advarsel om, at videoen nedenfor er tung på bearbejdning, men det er ikke de syv timers video, han streamede, da han semede den opvarmede aluminiumsseng. Spring videre til omkring det seks minutters mærke, hvis du vil se de første udskrifter og hvordan han optimerede opsætningen.

Som vi har haft [Chris] ‘Video, blev vi ramt af potentialet for at tilføje 3D-udskrivning til CNC-fræsemaskiner. Det, vi gerne vil se, er en opsætning, hvor spindlen og ekstruderen arbejder sammen for at opbygge mange flere komplekse dele. Eller måske en værktøjskift CNC, der kan afhente en spindel, en ekstruder, og måske endda en laser eller plasma cutterhoved. Nu ville det være en stærk maskine!

Vi har været her før, næsten. Med denne CNC maker og en 3D-udskrivningspen.

[Via R / CNC]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *