Hvis du har set frem til at vælge en Billie Eilish begrænset udgave Echo Studio Men ikke ville betale fuld pris, er i dag din tid til at skinne . Amazon leverer nu den bestemte taler for kun $ 154,99.

Amazon ville typisk tilbyde Billie Eilish begrænset udgave Echo Studio for omkring $ 230, hvilket gør dette til et tilbud, der nu sparer dig 33% såvel som $ 75, alt sammen uden at skulle gøre noget specielt. Der er ingen diskonteringsrentekoder såvel som ingen rabatkuponer på skærmen, der er nødvendige lige her-bare placering, der køber, som du ville gøre for enhver form for andet produkt såvel som du er god til at gå.

Køb: Billie Eilish Begrænset udgave-Echo Studio-High-Fidelity Wise Speaker med 3D-lyd samt Alexa fra Amazon: $ 154.99 | Original pris: $ 230

Billie Eilish begrænset udgave Echo Studio samler en af ​​en slags materialestil produceret i partnerskab med Billie Eilish, der er påvirket af hendes nye album samt Premium Audio of Echo Studio. Med et 6 måneders medlemskab til Amazon Music Limitless på os, skal du lytte til “gladere end nogensinde” i rumlig lyd. tilbydes, mens forsyningerne varer.

I skrivende stund har Billie Eilish begrænset udgave Echo Studio meget mere end 610 evalueringer på Amazon med en integreret score på 4,7 stjerner ud af en mulig fem. Det er et almindeligt ekko -studie inde, men på ydersiden er der noget specielt. ”Billie Eilish Begrænset udgave Echo Studio samler en unik materialestil produceret i partnerskab med Billie Eilish, der er påvirket af hendes nye album samt Premium Audio of Echo Studio,” siger Amazon. Tilføjelse af, at købere får “et 6-måneders medlemskab til Amazon Music Limitless på os, lyt til” lykkeligere end nogensinde “i rumlig lyd. Tilbydes, mens forsyningerne varer. ”

Igen forstår vi ikke, hvornår dette tilbud vil afslutte, men de på jagt efter et Echo -studie, der ser lidt anderledes ud, burde helt sikkert handle nu, før det er så sent.

Du kan ligeledes gerne inspicere:

Download: iOS 16.1 Beta 4 frigivet som offentlighed introducerer nærmer sig

Hvordan man reparerer fattige iOS 16 batterilevetid dræn [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt opdatering af iPad -tilstand

iOS 16 kompatible såvel som understøttet iPhone, iPad, iPod touch -enheder

iOS 16 skjulte funktioner: 100+ ændringer Apple fortalte os ikke om

Download: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -links frigivet

Download iOS 16 Final IPSW -links samt opsat på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Du kan overholde os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alle de seneste fra Microsoft, Google, Apple samt Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *