vi ved, vi ved det. De er dårlige for dig. Du bør ikke starte, men nogle mennesker elsker en cigar. Og en fin cigar er ret særlig om at tørre ud. Derfor opbevarer tobakkonister og cigar aficionados deres røg i en humidor. Dette er alt fra en lille boks til et stort skab, der opretholder en konstant fugtighed. Selvfølgelig, hvem kunne have sådan en ting i disse dage uden at have det tilsluttet internettet?

Denne fine pumper bruger en hindbær pi. Når fugtigheden er lav, tilføjer en ultralyd luftfugter fugt til luften. Hvis det bliver for højt, cirkulerer en ventilator luften, indtil den balancerer ud. Hvem vidste cigarrygning kunne være så højteknologisk? Fugtighedsføleren er en AM2302. Der er også et smart USB-hub, der kan acceptere kommandoer for at tænde og slukke for blæseren og luftfugteren.

Træskabet var tilsyneladende en eksisterende humidor. [Atticakes] siger, at han tilbragte omkring $ 100 i alt, men at en kommerciel ækvivalent ville have været mindst $ 250. Du kan finde sin kildekode på GitHub.

Hvis du er voldsomt anti-cigar, skal vi påpege, at der er andre anvendelser til en sådan enhed. På grund af Denvers lave luftfugtighed, for eksempel Colorado Rockies Baseball Team Store spilkugler i en stor humidor.

Til posten kan en zip-låsække gøre i en knivspids. Uden noget siger eksperterne, at cigaret begynder at ændre sig negativt i to eller tre dage.

Første networkable humidor vi har set? Næsten. Hvis du har brug for noget at lette den stogie, foreslår vi en laser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *