for nogle år siden kom [Beth] op med ideen om at bruge en AVR som et RFID-tag. Hun er blevet sidetracked med et par andre projekter i mellemtiden, men hendes ide har opdaget igen, denne gang som en duct tape RFID-tag. Bygningen er kun fire komponenter: 0,1 μf og 1 NF kondensatorer, en ATTINY85 mikrocontroller og 100 omdrejninger på 40 AWG magnettråd, alt loddet sammen og placeres på et duct tape substrat.

Som en masse RFID-tags er strømmen trukket fra læseren gennem spolen, men selv i lav effektversioner er lagtigheden kun bedømt til 1,8 volt. I betragtning af at mikrocontrolleren kun får ca. 1 volt fra spolen, vil klokkens oscillator ikke virke. Dette er ikke et problem i denne bygning, fordi spolen er forbundet med klokkeslættet – 125 kHz kommer fra læseren leverer uret. meget klog.

Selvfølgelig vil mikrocontrolleren have brug for noget firmware til at sende nogle bits til læseren, så hun brugte AVFID-firmwaren (tjek kommentarer i kilden til et fantastisk walkthrough) for at transmittere under HID-protokollen, selv et derivat af [ Beth] ‘s tidligere arbejde med EM4102-protokollen.

Ikke alene er vi tilfredse med denne hack, vi er overraskede [Beth] er stadig påvirket hendes arbejde meget mere end to år efter hendes første indlæg på emnet. Det er engagement og ubegrænset klogskab.

Via adafruit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *