Lenovo introducerede den aktuelle smartphone i Lenovo S -serien fra virksomheden, der er Lenovo S5. For så vidt angår introducen af ​​Lenovo S5 bliver dette den allerførste smartphone, der blev introduceret af Lenovo i 2018. Desuden er Lenovo S5 ligeledes efterfølgeren til Lenovo S4, der blev introduceret sidste år.

For så vidt angår Lenovo S5 inkluderer smartphonen alle de specifikationer, der forventes fra et 2018 -håndsæt, såsom en 18: 9 -skærm, dobbeltkameraer på bagsiden såvel som den aktuelle version af Android. Når vi taler om Lenovo S5, har vi forstået, at Lenovo S-serien smartphones kæmper med den anden mellemklasse-specifikations smartphones fra ligesom Xiaomi såvel som ære såvel som nøjagtig den samme er situationen med Lenovo S5 også.

Hvis vi ser på specifikationerne for Lenovo S5, inkluderer smartphonen en 5,7-tommer fuld HD+ -skærm, der har en opløsning på 1080 x 2160 pixels, der inkluderer et elementforhold på 18: 9. Sammen med det drives gadgeten af ​​Qualcomm-processoren til mellemstore smartphones, som er Qualcomm Snapdragon 625-chipset. Sammen med processoren kommer opbevaringsspecifikationerne såvel som Lenovo S5 inkluderer 4 GB RAM sammen med 64 GB samt 128 GB interiørlagringsmuligheder. Der er dog ligeledes en variant af Lenovo S5 med 3 GB RAM samt 32 GB indvendig opbevaring.

Bortset fra det har vi allerede påpeget, at Lenovo S5 inkluderer en dobbelt CAM -konfiguration på bagsiden. Denne dobbelte CAM -konfiguration på Lenovo S5 har en 13MP hovedkam, som er en monokrom sensor sammen med en 13MP sekundær cam på bagsiden, som er en RGB -sensor. På fronten huse Lenovo S5 en 16MP-cam til meget bedre frontvendte videoer såvel som selfies.

Sammen med det har Lenovo S5 en fingeraftrykssensor på bagsiden, såvel som gadgeten tilbydes i midnat sort såvel som flamme røde farver. Lenovo S5 kører også på den aktuelle version af Android, som er Android 8.0 Oreo såvel som dette er baseret på den skræddersyede hud fra Lenovo forstået som ZUI, der er blevet stødt så meget som V3.7. Lenovo S5 har også en 3000 mAh ikke-aftagelig batterikapacitet.

Download Lenovo S5 Stock baggrunde

Lenovo har nu introduceret den allerførste smartphone fra virksomheden i 2018 ud over flagskibets smartphone i Lenovos -serien for dette år. For så vidt angår introducen er Lenovos mest aktuelle smartphone udnævnt til Lenovo S5. Lenovo S5 er efterfølgeren til Lenovo S4, der blev introduceret sidste år.

Som enhver form for ny smartphone kommer Lenovo S5 uden mindre end 28 specielle lager baggrunde Antallet af lagerbaggrunde på Lenovo S5 er den største, vi har set i nyere tid.

Hvad angår Lenovo S5s lagerbaggrunde, er de i fuld HD+ høj kvalitet sammen med den typiske opløsning på 1080 x 2160 pixels, der kommer ned til et 18: 9 -elementforhold.

Vi har tilsluttet alle de tapeter, der er opdaget fra Lenovo S5 nedenfor for at sikre, at du kan downloade den, du kan lide individuelt ved at klikke eller trykke på dem. I situationen ønsker du at få fat i hele partiet i en enkelt lynlås ved at hoppe direkte til downloadlinkene i slutningen af ​​dette indlæg. Intet krav om at fortælle, at efter at have downloadet lynlåsen, bliver du nødt til at udtrække det såvel som at kopiere tapet til din telefon, før du kan anvende dem.

Download links

Lenovo-S5-Stock-WallPapers.zip | Spejl

Du kan også lide:

ZTE NUBIA N3 Lager baggrunde

Infinix Zero 5 Stock baggrunde

Asus X015 Stock baggrunde (Full HD)

Redmi Note 5 samt note 5 Pro Stock baggrunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *