mobiltelefoner er nu endt med at være vores ledsagere, der (lad mig bruge dette ord) online med hele tiden, selv når vi siger, at vi er “ helt alene”. Vi bruger det i forskellige samfundslag til forskellige funktioner såvel som en af ​​de vigtigste funktioner, de spiller for os, er en entertainer. De har erstattet en række ældre musik, der er afsat gadgets, da de fleste af os bruger vores telefoner til at lytte til musik.

Hvis du er glad for musik, skal du være fortrolig med Beats Audio, som var meget først indlejret i smartphones af HTC. Hvis du nogensinde har lyttet til den lyd af høj kvalitet, der er oprettet af Beats -motoren suppleret af Beats -hovedtelefoner, kan du muligvis ikke lide noget andet. Det er noget, som alle smartphone -individer bare fyrer til.

Takket være den open source-karakter af Android såvel som vores hårdtarbejdende designere, der gør tingene mulige, kan vi kun drømme om. Beats Audio Manager er allerede blevet portet til de fleste high-end Android-telefoner såvel som nu din turn Galaxy S4-brugere! Kredithistorikken for denne specifikke havn går til XDA seniormedlem Noskojv, der har gjort Beats Audio Mod med Dolby -støj, der tilbydes os.

Tidligere delte vi en fuldstændig arbejdsteknik for at øge volumen af ​​Galaxy S4, såvel som nu er denne mod parat til at rocke dig med fremragende musikkvalitet! Jeg har brugt Beats Audio Mod på min S4 (GT-I9500) såvel som at tro mig, det er meget bedre, at alle udligninger såvel som selv Walkman-appen fra Xperia Z, som jeg har på mine telefoner.

Anyway, hvis du er fan af den overlegne støjhøj kvalitet af Beats -motoren såvel som vil have den på din Samsung Galaxy S4, skal du bare indstille den såvel som at føle forskellen selv. Denne MOD er ​​baseret på Beats -bibliotekerne, såvel som den erstatter Audioconfig -data fuldstændigt for at give meget meget bedre støjudgang, mens du lytter til musik via hovedtelefoner, højttaler samt Bluetooth -headset. Mens de fleste tredje fejringsudligningsapps forsøger at behandle støj for meget bedre kvalitet, fungerer Beats Mod med at implementere sin egen konfiguration ved at tilsidesætte den originale MusicFX fra Samsung.

Kompatibilitet:

Beats-lyd såvel som Dolby Mod er testet på Exynos (GT-I9500-bestanden for rodfæstet) såvel som Snapdragon (GT-I9505) variationer af Galaxy S4. Hvis du har nogen form for disse modeller, fungerer det helt sikkert. En af mine venner har testet det på sin T-Mobile S4 såvel som rapporterede positive resultater. Så jeg mener, at modet betød for LTE Galaxy S4, bør ligeledes arbejde på USA såvel som canadiske versioner af telefonen (der er ingen skade i at give det et skud efter at have sikkerhedskopieret ROM).

Forberedelser og downloads:

Da modet tilbydes som en blinkt lynlås, har den brug for eksistensen af ​​rodforstærkning adgang til såvel som en brugerdefineret helbredelse som CWM eller TWRP på din enhed. Hvis du endnu ikke har rodfæstet din S4 såvel som er villige til at prøve det, kan du rodfæste den nu ved at bruge vores rodfæstningsvejledninger til S4 her.

Din Galaxy S4 skal være på lager rodfæstet ODEXED eller DEODEXED firmware, eller det fungerer ikke korrekt.

Download derefter Beats Audio Mod -data afhængigt af din telefons model:

For Galaxy S4 GT-I9500: BMSOUND_FULL.ZIP

For Galaxy S4 GT-I9505 såvel som andre: BMSOUND_FULL_S4_LTE.ZIP

Kopier zip -data til din telefons interiør eller uden for SD -kort samt husk dets placering.

Skærmbilleder:

Sådan installeres:

Hvis du nogensinde har blinket en brugerdefineret ROM eller MOD på din enhed, bør det dog ikke være nogen form for problemer med dig, hvis du er ny på dette. Lige her er de trin, der bruger, som du kan nyde forbedret lydhøjkvalitets dolby -støj med beats lydmod til Galaxy S4:

Sluk for din telefon såvel som at starte den i helingstilstand (CWM/TWRP): Tryk såvel som Hold Volume Up+Home+Power Secrets på nøjagtigt samme tidspunkt i et par sekunder, indtil du ser helingsmenuen.

Vigtigt: Gå nu til “Backup samt Gendan” valg såvel som sikkerhedskopi af din nuværende ROM. Bemærk, at dette er den eneste metode til at rulle tilbage fra denne mod efter installation.

Når sikkerhedskopien er færdig, skal du gå tilbage såvel som at vælge “Installer lynlås fra SDCard> Vælg lynlås fra SDCard” såvel som vælg zip -filen.

Bekræft din mulighed for at fortsætte med installationen såvel som når den er afsluttet, gå tilbage og vælg “Genstart system nu”.

Når telefonen starter op, skal du åbne appskuffe samt lade Beats Equalizer såvel som konfigurere/justere indstillingerne i henhold til din præference.

Åbn nu indstillinger> Min enhed> Støj samt tryk på “Musikeffekter”. Vælg “Beatseq”.

Endelig installerede Beats Audio Equalizer på din Galaxy S4? Husk ikke at vise os nøjagtigt, hvordan det vendte sig for dig! Hvis du kan lide det, skal du dele det! Skål til alle!

Arbejdende lydmod til Galaxy S4 GT-I9505 såvel som amerikanske varianter:

Nyd meget bedre lyd af høj kvalitet på Galaxy S4 med megabassbeats mod

kilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *