Dette job er et fantastisk eksempel på Raspberry PIs evne til at eclipse Arduino, når det drejer sig om interaktion. [FALL DEAF] nævner, at han anvendte til at udnytte et arduino-bord med et Ethernet-skjold for at tilføje udvidelig interaktivitet over for sit projekt. Men denne, som er et hjemautomatiseringslampeprojekt, udnytter en Raspberry PI i stedet. Ideerne ender med at være ekstremt ens. Men udgiften af ​​hardwaren er mindre, og det kodende arbejde er sandsynligvis en størrelsesorden.

Ikke få os forkert, hardware er fundamentalt anderledes. Når du træder fra Arduino til RPI, mister du nogle I / O Pins, og de lavt niveau, der styrer dem, er ikke snarere lige så ligefrem. Men du behøver heller ikke at programmere sagen i C. Linux-kernen håndterer det lave niveau, der administrerer, hvilket angiver, at du kan komponere dine scripts ved hjælp af Python. Fordi Python er et fortolket sprog, er testen og debugging meget hurtigere – intet krav om at blinke ny kode, bare køre scriptet igen.

Dette job udnyttede RPI GPIO til at køre en stribe LED’er, der udnytter WS2801-protokollen. Brættet indeholder en NIC, der gør det til et snap at udnytte som webserver. De kloge telefonkontroller, der ses ovenfor, serveres fra PI ved hjælp af jQuery. Ideel nu er der en ledning, der løber tør for lampen. Men der skal være masser af plads til at udnytte en skruetrækningsadapter og for at skjule RPI og dens PSU indeni.

Brættet har stadig tilstrækkelig juice til at køre andre automatiseringsfunktioner også, som at fungere som en webradioserver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *