, du skal gå, før du kan køre, ikke? Måske ikke, hvis denne bipedal dino-lignende løbende robot er nogen form for indikation.

Officielt kaldet en “planar elliptisk runner”, botten er en testplatform til Bipedal Locomotion fra Institute for Human såvel som Machine Cognition. At tage motivation fra en struds gang – vi tror det ser mere ud som en T. Rex eller Velociraptor, men nøjagtig samme forskel – [Jerry Pratts ‘s Team på IHMC har udviklet noget ganske bemærkelsesværdigt. I modsætning til alle de bipedale såvel som quadrupedal robotter har vi set, som Boston Dynamics ‘store hund og petman, som alle relativt børster med sensorer såvel som aktuatorer, per er ekstremt fjernet.

En enkelt motor kører hele drevkæden ved hjælp af forbindelser, der vil se velkendt til alle, der har taget en elliptisk fitness instruktør fra hinanden, samt der er ikke en computer eller sensor om bord. Per holder sin balance ved, hvad holdet telefonopkald “reaktiv modstandsdygtighed”: torsionsfjedre mellem drivhjulet samt cranks modulerer straks kraften til både landingsbenet såvel som svingbenet for at give stabilitet under et løb. Videoen nedenfor viser dette godt, hvis du sender den, der starter klokken 2:03; Bemærk de variable vinkler af vinkarmene, da roboten arbejder med sin skridt.

Treadmill testene er begrænset af et par plastikplader, men den næste version vil køre fri. Det er ikke fjernet, men præcis, hvordan retningsmæssige administrationer vil blive opnået, er det ikke klart, hvordan Per per vil kunne stoppe med at køre såvel som at holde balancen. Men det er et fascinerende fremskridt på lokomotion såvel som vi ser frem til at se, hvad IHMCs næste teknik vil være.

[Via R / Gadgets]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *