[Matt og Jason Tardy], der udgør den musikalske præstationsduo, der blev kendt som AudioBody, blev for nylig fremhævet på Make: Beskrive, hvordan de satte på et af deres varemærke segmenter . Den mest populære del af deres show har farve skiftende rør af lys, som parret spinder og fling rundt ikke i modsætning til en højere teknisk version af den blå mand gruppe. Mens billederne er temmelig slick, er teknikken bagved det langt enklere end mange mennesker, der oprindeligt forestiller sig.

Som du kan se i video nedenfor, ser rørene ikke noget mere end grundlæggende hvide lys. Da brødrene arbejder gennem deres ydeevne, skifter rørene fra hvidt til blå og tilbage igen med en væskelignende overgang mellem farverne.

[Tardys] siger, at mange mennesker peg en mikrocontroller eller anden kompleks elektronik som kilden til deres lys troldmand, men det reelle svar er meget enklere. Embedded i slutningen af ​​hvert rør er en lys LED lommelygte. Et glidende blå filter placeret inde i røret leverer den silkeagtig glatte overgang mellem farver – ingen fancy elektronik kræves.

Hvis du gerne vil se, hvordan de blev bygget, skal du sørge for at svinge af AudioBody-webstedet for en how-to-præsentation af [Tardys] selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *