klasse D Amps er grundlæggende – bare tag en input, samt udnytte det til at modulere en firkantet bølge med PWM. Send dette PWM-signal til en MOSFET eller noget, så godt som du har den nemmeste klasse D-forstærker. De er så enkle, du kan få en klasse D AMP chip til $ 3, men [George] troede, at det ville være så godt. I stedet udviklede han sin egen med en overbevisning såvel som en H-Bridge Motor Driver. Ingen overraskelse, det virker, men hvad er fascinerende, er, hvilken indflydelse koden på listen kan have på den høje kvalitet af lyden, der kommer ud af højttaleren.

Mikrocontrolleren valgt til dette job var lagtigheden 461, en del vi ikke ser meget, men stadig præcist, hvad du ville forvente af en overbevisning. Den tunge løftepart af denne udvikling er en L298 chip opdaget på eBay for et par dollars. Denne Double H-bro anvendes normalt til kørselsmotorer, men [George] opdagede et hus til det i kraftafsnittet af en forstærker.

Vagtiny er klokket på 16 MHz, hvilket gør ADC-uret kørt ved 1 MHz. En 10-bit præcisionskonvertering finder sted, såvel som denne værdi sætter PWM-opgavecyklussen. Timer1 i chippen er indstillet så meget som kørt ved 32 MHz, såvel som ved at tælle denne timer så meget som 1023 giver denne Amp sin PWM-cyklushastighed på 31,25 kHz. Det er ideelt i samfundet af, hvad en klasse D AMP skal køre på, såvel som koden er kun ca. 30 linjer. Det kan ikke blive lettere end det.

[George] Sæt en video af denne AMP i drift, såvel som på trods af ikke at overholde den fælles stil af en klasse D AMP, virker ret godt. Du kan se den video nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *