spekulerede nogensinde på en hurtigere metode til at opdage en applikation om at se nøjagtigt, hvor rodet din appskuffe er. Jeg er sikker på, at der ville have været flere begivenheder, hvor du hurtigt havde brug for at udføre en bestemt opgave på en bestemt app eller ønsket at telefonopkald nogen presserende, men at opdage appen/kontakten blandt de mange apps/kontakter, du har på din telefon, bremser dig ned. Appdialer er den app, du burde konfigurere bedst væk, dens gør al søgning efter dig med færre vandhaner, der redder dig fra besværet med at gøre det selv.

Appdialer er en nem app, der søger efter applikationer, du har installeret på din mobile enhed, hvilket gemmer dig meget tid. Det søger ligeledes efter kontakterne i din telefon, så du kan gennemse og placere et presserende telefonopkald på kort tid.

Funktioner:

Intelligent: Gennemse ved hjælp af et forudsigeligt QWERTY -tastatur eller et One -Outsed Wise T9 numpad.

Kraftig: Gennemse for apps efter navn eller bundtnavn samt kontakter efter navn eller nummer ved hjælp af T9 numpad.

Personligt: ​​Din brugshistorik hjælper med at tilbyde tilpassede resultater til dig.

Forudsigelig: Avanceret forudsigelsesalgoritme antyder applikationer allerede før du søger.

Widget: Pro -versionen låser op i husskærmen, så du kan begynde at gennemse direkte fra din husskærmbesparelse.

Applikationshandlinger såvel som at komme i kontakt med handlinger er inkluderet i Pro -version, giver dig mulighed for at gøre meget mere end bare at åbne appen.

Det er ganske enkelt at bruge såvel som får de nøjagtige resultater hurtigt. For en app -gennemsøgning skal du bare skrive få tegn på appnavnet så godt som det ville være der for dig at åbne på kort tid. For at komme i kontakt med gennemsøgning Type navnet eller nummeret begge fungerer ekstremt godt. Appen viser ligeledes en konstant anmeldelse i din meddelelsesskuffe med listen over mange anvendte apps. Så ofte er anvendte apps bare en stryg væk.

Der er et par temaer at vælge imellem, en lys og en mørk. Appdierer kan ligeledes introduceres ved at skubbe op fra husknappen, ligesom du stryger til Google nu. Kapacitet til at bruge T9 numpad eller QWERTY -tastaturet tilføjer til denne apps alsidighed. Så begge typer individer kan glæde sig over den glæde, der gennemser deres apps, dem, der opdager Qwerty mere praktisk såvel som dem, der bruges til T9 numpad.

Skærmbilleder:

Jeg opdagede, at Appdierer var yderst hjælpsom i mit daglige liv, det letter min opgave at søge efter en bestemt app/kontakt. Jeg behøver ikke længere at rulle appskuffesider frem såvel som tilbage eller rulle med uendelige kontakterliste. Hvis du er den med adskillige applikationer eller adskillige kontakter på din telefon, burde du helt sikkert prøve denne app. Del dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.

Appdierer er helt fri til at bruge, men specifikke funktioner er kun låst op i Pro -versionen.

[GooglePlay url = ””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *