Lulzbot, den fantastiske navngivne 3D-printerproducent samt dele leverandør, giver væk otte af deres AO-100-printere til otte heldige hackerspaces.

Det er ikke så meget en konkurrence, men i stedet en giveaway rettet mod otte fællesskabsoperatede hackerspaces, der kommer op med et fantastisk koncept på præcis, hvordan man kan udnytte en 3D-printer. Hvis du er en del af et veletableret hackerspace, der ikke har en 3D-printer endnu, er det en fantastisk chance for at få dine hænder på en ekstremt god printer.

Et stykke tid tilbage, vi opnåede en af ​​disse Lulzbot-printere til at udskrive nogle tilpassede spilcontrollere til spillere med fysiske handicap (og for at gøre nogle andre fantastiske ting også). Vores leder Guy [Caleb] siger AO-100 er en fantastisk printer, såvel som i mine forretninger samt køb med Lulzbot, de virker som en fantastisk forretning med fantastisk støtte. Vi er sikre på, at de hackerspaces, der vinder disse printere, Lulzbot leverer væk, vil kunne sætte dem for at udnytte hurtigt ved at gøre nogle virkelig fantastiske ting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *