Vi har alt på et tidspunkt har lavet en lommelygte. Det plejede at være en hæfteklammer af barndomselektronik, skruen-in pære i en holder og et cykellampe batteri. Hvis du var en særlig vellykket ungdommelig hacker, kan du endda have monteret en ordentlig switch, ellers har du sikkert gjort færdig med en bøjet papirclip og en tegningstift.

Så du tror måske, at lommelygter ikke tilbyder nogen udfordringer, hvor mange måder kan du forbinde en pære eller en LED til et batteri? [Peter Fröhlich] har dog et projekt, der burde sætte disse tanker ud af dit sind. Det bruger en Power LED drevet af en TI TPS61165 Forøg driveren, med en ATTINY44 MICROCONTROLLER, der tilbyder kontrol, batterisensering og knap interface. Resultatet er en dæmpbar lommelygte i et 3D-trykt tilfælde, der byder på både styringskredsløb og en enkelt 18650-celle, som han hentes fra en død laptop. pludselig at bøjet papirclip ikke skærer det længere.

Resultatet er en lommelygte, der er svarende til ethvert kommercielt tilbud, og muligvis bedre end mange af dem. Du kan bygge en selv, da han har offentliggjort de fysiske filer, der er nødvendige, men sandsynligvis fordi dette er et igangværende arbejde, er der endnu ingen softwarefiler.

Vi har feet en masse lygter gennem årene, men det er rimeligt at sige, at de typisk har tendens til den meget kraftigere. Tilbage I 2015 offentliggjorde vi en rundvisning af lommelygteprojekter, hvis det er et emne, der fanger din interesse.

HackadayPrize2017 er sponsoreret af:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *