[NIGHTHAWKINLIGHT] A.K.A. [BEN] har for nylig udviklet en bemærkelsesværdig høj effekt luftkanon ud af PVC-rør. PVC-luftkanoner er store, såvel som alle burde udvikle en af ​​disse på et tidspunkt i deres liv, men hvad der virkelig gør denne udvikling, er ventilen. [Ben] producerede en stempelventil til denne kanon, der kan udvikles med dele, der hentes fra din regionale husforsyningsbutik. Enhver kan udvikle denne ting, såvel som alle burde.

I stedet for at udnytte en kugleventil eller anden sådan kontrivance til dump luft direkte fra et reservoir i kammeret i denne PVC Air Cannon, anvender [Ben] et meget meget mere smart design. Dette er en tøndeforsegling PVC luftkanon, med et bevægeligt stempel forseglet mod en gummi slange klemme i tønderen. Tilsætning af luft med fyldventilen bevæger stempelet fremad, hvilket gør det muligt for luft at lække ind i reservoiret. Luftforsyningen er derefter frakoblet, såvel som sættet frigivet udløsning af stemplet til flytning bagud. Dette frigiver hele luften i reservoiret i tønderen øjeblikkeligt, hvilket resulterer i hurtigere ping pong kugler såvel som kartofler.

Det oprindelige sæt af til denne High Power PVC Air Cannon anvendte en nem kugleventil til udløseren. [Ben] gjorde ikke sådan som denne service – det var svært at åbne såvel som noget uberørt. Sfærventilen slukket har, fordi blevet erstattet med en ventil fra et sprinklersystem, der giver denne høje POWER PVC Air Cannon en elegant messing trigger. Det ser fantastisk ud, samt kan dræbe en vandmelon fra tyve værfter. Hvor meget mere kan du have i en høj Power PVC Air Cannon?

Du kan inspicere videoerne til denne udvikling – herunder en vejledning til Smart Stempelventilen – nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *