Hackere over på XDA-Developers Forum synes altid at have noget bemærkelsesværdigt brygning, såvel som [Fosser2] er ingen undtagelse. Han købte sig selv en ViewSonic G-Tablet, men var lidt utilfreds i sin mangel på et GPS-modul. Han prægede tabletten åben i virkelig håb om at opdage et område, hvor han måske kan klare en ind, såvel som blev lykkeligt overrasket over, hvad han fandt.

Det viser sig, at enten Viewsonic havde planer om at inkludere et GPS-modul såvel som skrotet dem, eller de planlægger at tilføje GPS til en fremtidig SKU. Tabletternes bundkort havde allerede et område, der blev lagt ud for modulet, ud over GPS-antennen. Han loddede omhyggeligt i et kompatibelt modul fra Digikey, såvel som da kom til at arbejde med at tilføje de forskellige andre elementer, der var nødvendige for at få det til at fungere ordentligt.

Mens hacket ikke har brug for, at du tilføjer en latterlig mængde dele til tavlen, har du meget bedre sørg for, at dine loddekompetencer er så meget som snus, før du giver det et skud. Dem, der ikke kan pålideligt lodde SMD-elementer, skal sandsynligvis forblive væk fra denne.

[via engadget]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *