til et sidste designprojekt, [Frank] og hans gruppe tog et forstørret virkelighedsprojekt. Målet var at gøre objekter interaktivt styrbar ved at pege på en smartphone på dem. Deres løsning blev forstærket Reality Universal Controller og Identifier (Aruci).

Systemet lokaliserer styrbare objekter ved at sensor IR-beacons, der indeholder identifikatorer for hvert objekt. IR’en modtages af en Wiimote-sensor, som er integreret i et brugerdefineret PCB. Dette bord sidder i et 3D-trykt kabinet og monterer på bagsiden af ​​en smartphone. Elektronikken drives ved at trykke på telefonens batteri.

Kommandoer sendes til enheder, der bruger en brugerdefineret 2,4 GHz-protokol, som blev implementeret ved hjælp af ATMEGA128RFA1. Hver enhed har en anden atmega for at modtage signalet og styre det virkelige verdensobjekt. I deres demo viser gruppen de systemstyrende enheder, herunder et tv, en radio og en RC-bil.

Systemet giver en interessant måde at interagere med objekter, og hardwareintegrationen er ganske imponerende. Efter pause, se [Frank] give en demo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *