forsøger at finde noget at gøre denne fine lørdag morgen? For de amerikanske og canadiske læsere derude, er den fjerde weekend i juni amatørradio feltdag, en dag, hvor alle amatørradio og skinke geeks sammen, streng op nogle antenner og gør deres årlige samfundsopkald / kontakt som masser af andre radio hoveder som muligt.

I weekenden er der meget mere end 1600 feltdagsbegivenheder, der finder sted over hele USA og Canada. odds er, du er ikke meget mere end en halv times kørsel fra en feltdagsbegivenhed; Du kan finde den nærmeste med Aarl’s Handy Google Map of Field Day Placeringer.

Siden sidste år har vi set en lang række fantastiske ting at gøre med radio, herunder en $ 20 software defineret radio. Hvis du får din licens, er det for stort af et skridt for dig ideel nu, kan du i det mindste tilslutte en USB TV-tuner dongle i din computer og se, hvad der er muligt med radio. Som en pæn lille bonus har du ikke engang brug for en licens til SDR. Du har måske brug for en bedre antenne, og skinkefolkene på feltdagen vil være meget mere end glad for at pege på dig i den ideelle retning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *