Tesla har afsløret, at det vil stoppe med at sætte ultralydssensorer i sine biler, i stedet kun kun stole på kameraer til ting som autopilot. Flytningen kommer efter, at Tesla bekræftede, at det ville bruge Tesla Vision -kameraer sidste år.

I køb for at få autopilot til at fungere har Tesla -biler og lastbiler historisk set sendt med en kombination af kameraer såvel som ultralydssensorer for at gøre alt hvad der fungerer.

Electrek bemærker, at der var “otte kameraer, en frontvendt radar, samt et antal ultralydssensorer rundt omkring i dens køretøjer.”

Men det er nu alt ved at ændre sig, med Tesla tilsyneladende af det synspunkt, at den allerbedste metode til at efterligne metoden, som folk kører biler og lastbiler, er at have Autopilot se, hvad de ser, såvel som intet mere.

Du ville tro, at meget flere data ville være bedre, men Teslas koncept er, at veje er udviklet til mennesker, der navigerer dem ved hjælp af et visionbaseret system-de naturlige neurale net i deres hjerner. Bilproducenten mener, at det er finest at forsøge at gentage det rent med kameraer såvel som syntetiske neurale net såvel som ikke at lade radardataen forurene systemet.

Tesla siger, at det eliminerer ultralydssensorer fra design 3 såvel som design y, med designerne såvel som design x, hvilket gør nøjagtigt den samme flytning startende i 2023.

Dette betyder dog, at nogle funktioner ikke bliver tilbudt i starten-selvom Tesla siger, at det vil bringe dem til til sidst ikke-ultrasoniske sensing-biler og lastbiler. Disse inkluderer Park Assist, Autopark, Summon samt Wise Summon.

Du kan ligeledes gerne inspicere:

Download: iOS 16.1 Beta 4 frigivet som offentlighed introducerer nærmer sig

Hvordan man reparerer fattige iOS 16 batterilevetid dræn [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt opdatering af iPad -tilstand

iOS 16 kompatible såvel som understøttet iPhone, iPad, iPod touch -enheder

iOS 16 skjulte funktioner: 100+ ændringer Apple fortalte os ikke om

Download: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -links frigivet

Download iOS 16 Final IPSW -links samt opsat på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Du kan overholde os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alle de seneste fra Microsoft, Google, Apple samt Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *