Microsoft har introduceret et par fascinerende bits af hardware for nylig, såvel som den mest kedelige, der er værdige langt, er Microsoft overfladeskiven. Hvad er denne vidunderlige input gadget, der vil revolutionere innovativt arbejde på en computer? Dybest set er det en Griffin PowerMate – en roterende encoder samt knap – en grænseflade, der virkelig ikke har ændret i et årti såvel som en halv.

[K.C. Lee] Figurer en gadget Denne grundlæggende ville producere en fantastisk Hackaday præmieindtastning, så han udviklede en USB HID Multimedia Dial. Det er en roterende encoder samt en knap. Dette lyser dog, men gør dette til en gamer USB HID Multimedia Dial.

Elektronikken til denne udvikling er baseret på STM8S003, en ekstraordinært billig mikrocontroller, der vil fungere godt, der er tilstrækkeligt i denne applikation. Den mekaniske del af denne udvikling er lidt meget mere interessant; [K.C.] Stater Ikke alle har fået adgang til til elegant CNC eller 3D-udskrivning udstyr, så han udviklede dette design ud af stykker af plast, metal, såvel som superglue. Denne kabinet er faktisk en gammel superglue flaskehætte, en tom tandpløs spole, samt bits af metal. Det virker, såvel som tog mindre tid til at udvikle, end det ville tage for stil i et CAD-program.

Lige nu, [K.C.] arbejder med nogle USB-problemer med STM8-mikrocontrolleren. Når disse problemer står bag ham, vil han have en yderst fantastisk såvel som yderst gavnlig input gadget sidder på sit skrivebord. Det kan se ud som dele, der venter på genbrugsbeholderen, men det vil være mindst lige så gavnligt som den elegante Microsoft-version.

HackadayPrize2017 er sponsoreret af:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *