[Kelly] Sendt i et tip, der siger, at livecribe, selskabet bag en bemærkelsesværdig smartpen, der kunne registrere håndskrift, lukkede udviklerprogrammet ved at tage ned deres dev fora og fjerne SDK, tage væk evnen til at skrive brugerdefinerede apps. [Kelly] bogført om dette på hendes blog.

Livescribe har et blomstrende samfund omkring det, og penne selv har haft nogle utrolige hacks, som Zork spillede på en ekko SmartPen.

Livescribe’s officielle grund til at lukke udviklingsprogrammet er at koncentrere sig om, “Cloud Access, Storage og Services.” Mens vi stadig spekulerer på, hvorfor livecribe ville sideline de udviklere, der giver en platform mere funktionalitet, er det forbløffende, at et firma ville tage ned SDK og slette dev fora af deres eget produkt.

Selvom det største livskrifters udviklings- og hackingforum er blevet lukket, forventer vi fuldt ud et uafhængigt forum at komme op inden for ugen. Vi vil helt sikkert sende et link til det forum, når vi får ord af det. Hvis du ved, hvor det nye forum er, skal du sørge for at sende det i tiplinjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *