Amazon sælger nu en renoveret 2. generation af iPhone SE for kun $ 165,95, en pris, der får dig til en iPhone til en sindssygt lav pris. Du behøver ikke at indtaste nogen rabatkoder eller klemme nogen kuponer på skærmen her, men du behøver at handle snart-Amazon siger ikke, hvornår denne aftale slutter.

Det er også værd at bemærke, at vi ikke ved, hvordan mange af disse enheder også er tilgængelige i øjeblikket. Det indikerer som altid, at du kan risikere, at lagre, der løber tør, inden du afgiver din ordre. Handle så hurtigt som muligt, hvis du på nogen måde er ængstelig over, at det potentielt sker med dig. Amazon ville normalt sælge 2. generation af iPhone SE for omkring $ 180, men du kan købe nu og spare $ 14 og 7%.

Køb: Apple iPhone SE 2. generation, US version, 64 GB, sort – ulåst fra Amazon: $ 165,95 | Original pris: $ 180

Den 2. generation af iPhone SE er fuldt låst op og fungerer med AT&T, T-Mobile, Sprint, Verizon, US Cellular, Cricket, Metro, Tracfone, Mint Mobile osv. Det er også bedømt som enestående tilstand, hvor Amazon bekræfter, at “skærm og krop viser ingen tegn på kosmetisk skade, der er synlige fra 12 tommer væk. ” Batteriet er godt at gå også, med Amazon bemærker, at iPhone vil “have et batteri, der overstiger 80% kapacitet i forhold til nyt.”

Igen varer denne aftale muligvis ikke længe, ​​og lagrene kunne løbe tør på ethvert tidspunkt. Husk det, hvis du vil hænge dig selv en af ​​disse fornyede iPhones, før det er for sent.

Du kan også gerne tjekke ud:

Download: iOS 16.1 Beta 4 frigivet som offentlig lancering nærmer sig

Sådan rettes dårligt iOS 16 Batterilevetid for dræning [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad -statusopdatering

iOS 16 kompatible og understøttede iPhone, iPad, iPod Touch -enheder

iOS 16 skjulte funktioner: 100+ ændringer, Apple fortalte os ikke om

Download: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -links frigivet

Download iOS 16 Final IPSW -links og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Du kan følge os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om al strømmen fra Microsoft, Google, Apple og Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *