En af de store styrker af 3D-udskrivning er, at det gør det muligt at skabe genstande med visse geometrier meget lettere end det ville være med standard subtraktive bearbejdningsmetoder. Ting som tynde vægge bedste kugler eller genstande med vilde underskrifter bliver trivielle at lave. Et stort tilfælde i punkt er disse utrolige 3D-trykte twist vaser.

Det afgørende koncept bag vaserne er, at selve beholderens form er tråden, der binder de to halvdele sammen. [Devin] har bygget masser gennem årene, der løbende eksperimenterer med designet, hvilket gør alt fra en gavnlig kompakt skraldespand til stærkt snoet, meget mere kunstneriske stykker. [Devin] siger, at de er usædvanligt tilfredsstillende at lege med, og vi er tilbøjelige til at blive enige om – det er særligt godt at nyde de højere tolerance trykte vaser vride sig selv lukket under tyngdekraften.

Sådanne designs er faktisk ikke alt det nye – der er lignende modeller på Thingiverse, der strækker sig helt tilbage til 2009. Den store ting om internettet som et økosystem er, at ikke kun gør mange mennesker ofte genopfinder den samme idé, de giver det hver især deres eget særlige twist (ordsprog utilsigtet).

Uden 3D-udskrivning ville det være meget svært at skabe sådanne vaser. Tolerancerne på 3D-printere i disse dage gør det muligt at skabe disse slags parringsdele, selvom du faktisk kan høre nogle af de vaser, der gør zipping lyde, da de lukker på grund af lagens ruhed. [Devin] tager sig tid i videoen for at gå gennem processen med at skabe en arbejdsstyrke vase, især med hensyn til de geometriske parametre, der kræves for en vellykket del.

Filer for at gøre vaserne tilgængelige på minifaktory, herunder et trend-riding fidget legetøj baseret på det samme koncept. Vi vil gerne se mange flere projekter efter denne tendens, så hvis du sender dine egne designs, skal du sørge for at fortælle os på ideens linje. I mellemtiden skal du tjekke disse 3D-trykte gennemsigtige vaser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *