Scenen er ret godt opvarmet med den nye opdatering af JellieBean a.k.a 4.2.2 Rulling ud for de fleste Nexus -enheder. “Mest”, da Nexus S blev udeladt scenen af ​​Google med frigivelsen af ​​4.2.1, men dem, der er understøttet endnu af denne opdatering, inkluderer GSM Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 & Nexus 10. Uden nogen form for yderligere forsinkelse , vi havde vores retningslinjer for installation af den seneste opdatering af GSM Galaxy Nexus (Takju & Yakju) samt Nexus 4, manuelt.

I en smule gnist holdt Google meget i sine hænder denne uge såvel som håndteret for at skubbe Jellybean 4.2.2 Factory -billeder også inden for 2 dage efter, at opdateringen blev frigivet, fredeligt tempo, er det ikke? Billederne blev skubbet lige i dag såvel som var en betydelig overraskelse for brugerne, antagelsen af ​​Google forstår allerede, hvad enkeltpersoner er glade for.

Udviklingen JDQ39 JellieBean 4.2.2 -billeder frigives til overholdelse af enheder:

GSM Galaxy Nexus (GSM/HSPA+) (med Google Wallet): Yakju

GSM Galaxy Nexus (GSM/HSPA+): Takju

Nexus 7 (GSM/HSPA+): Nakasig

Nexus 7 (WiFi): Nakasi

Nexus 4: Occum

Nexus 10: Mantaray

Hvis du er en professionel med blinkende billeder til enheden, kan du fortsætte. I tilfælde af at du har fredelig en vanskelighed med at blinke disse, skal du holde fast i et stykke tid så godt som vi helt sikkert vil komme med anvisninger om at blinke disse på de understøttede enheder. Mens de andre variationer af Galaxy Nexus såvel som Nexus Q stadig er tilbage fra hinanden, håber vi måske at se udviklingerne på internettet for dem også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *