mennesker synes at have en mærkelig kærlighedsaffære med at teste deres grænser, især når det drejer sig om at spinde. Måske kører de gravitronen, mens de drømmer, de er i NASAs 20 g testcentrifuge. Når Carnival RIDES ikke er nok, men et par uberørte hackere buste svejserne og tage sager i deres egne hænder. Dette er en hack, der går ved mange navne, men “Redneck Spin Chair” vil bringe masser af hits på YouTube.

Designet er dødt simpelt. Tag en bagdifferential og akselmontering ud af en gammel bil eller lastbil. Drej det 90 grader, så diffen peger nu op. Svejses en stol på. Endelig svejses på et par trækstænger. At trække hele rodet vil få hjulene til at spinde, som transmitterer strøm gennem differencen og roterer stolen. Turen har ikke trukket meget hurtigt, da bilforskelle normalt har reduktion mellem 3: 1 og 5: 1. Vi kører ting i omvendt, så reduktion bliver en multiplikator. Resultatet, som kan ses i videoen nedenfor, er en meget svimmel rytter.

Den tidligste inkarnation af denne tur vi kunne finde blev skabt på Eagle Mountain i Burtrum, Minnesota. Vi væddemål for denne særlige hack har været omkring i årtier længere dog. Den nærmeste i vores nylige hukommelse er North Street Labs ‘Centrifury. Kender du til en tidligere inkarnation? Lad os vide i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *