For nogle bilentusiaster, hvis lidenskaber løber mod ældre køretøjer, vil kun originalitet gøre. [Retrojdm] For eksempel har en RA28 Toyota Celica fra midten af ​​1970’erne, for hvilke han er gået til fantastisk længder for at kilde en smuk centerkonsol til at erstatte en beskadiget original.

Der er kun ét problem med Center-konsollen på en 1970’ers Toyota, det har ikke en DIN-udskæring til de standardformede bilradioer, der er blevet universelle i årtierne, fordi dens fremstilling. I stedet har den en udskæring til en Toyota-specifik radio i den gamle stil med huller til volumen og tuningsknapper til hver side af en fremspringende centerenhed, der ville have indeholdt en tuningskive og en slot til kassetter eller måske 8-track patroner .

Hans tjeneste er en interessant, han har sammensat sin egen bilstereo i et kabinet, der passer til Toyota Cut-out. Inde i radioen er der en Arduino Mega, der styrer breakout boards til en SI4703 FM-tuner og en VMUSIC3 MP3 / USB-musikafspiller og en PT2314 lydprocessor. Til visning er der et sæt retro LED syv segmentmoduler og en MSGEQ7-spektrumanalysator. Resultatet er en moderne radio med FM, line-input og MP3-afspiller, med alle de funktioner, du ville forvente. Der er dog ingen indbygget forstærker, men denne funktion er opfyldt af en ekstern enhed.

Den færdige enhed er toppet med et meget professionelt frontpanel, som du kan se i hans demo video under pause.

Vi har haft meget få bilradioer fra ridse her på Hackaday, men vi har haft meget mere end en Bluetooth-opgradering eller tilsætning af en line-in port.

Tak [Darkspr1te] for historien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *