På fredag ​​afslørede jeg, at vi ville opgradere vores kommentar system. Det blev evalueret i weekenden, såvel som i sidste ende har jeg valgt at gå tilbage til WordPress-systemet. Lige her er grundene til:

1. Vores gamle kommentarer blev aldrig overgået over.

IntensiveBate System siger, at jeg bare kan klikke på en enkelt knap, og den vil importere vores gamle beskeder til det nye system. Jeg gjorde denne fredag ​​såvel som siden flyttede aldrig fra 0%. Jeg forsøgte igen lørdag aften, med den 0% import stadig der i morges (mandag). Vores gamle meddelelser har aldrig importeret aldrig. Jeg forstår ikke, om det var siden vores database af kommentarer var så stor (jeg stiller spørgsmålstegn ved det) eller hvad. Jeg gik for at komme i kontakt med deres støtte, men opdagede dem ud i weekenden. Det er ikke en stor aftale, men jeg spørger, om importøren var en håndbog, såvel som ingen var der for at gøre det? Hvis det er tilfældet, burde de sandsynligvis sætte en forsigtig på importørsiden.

2. Det svigtede ikke yndefuldt.

Jeg havde mange e-mails samt kommentarer med angivelse af, at kommentarerne ikke viste, hvornår folk brugte scriptblokkere eller specifikke Android-enheder. Intensedede-site erklærer, at deres system vil vise kommentarer, selvom nogen bruger en script-blokering. Jeg testede ikke personligt dette, såvel som ærligt jeg behøver ikke. Selv om disse mennesker tager fejl eller har ejendommelige opsætninger, kan jeg bare ikke se bort fra klager, som vores materiale ikke engang viser.

3. Jeg kunne ikke udvide alle svar som standard, eller måske er jeg en idiot.

Jeg så ikke et valg hvor som helst for at screene alle kommentar tråde udvidet som standard. Måske har jeg lige overset det. Måske er der nogle CSS-teknik til det. Vi skal have vores kommentarer udvidet. Ofte er der meget mere nyttigt info i kommentarerne end selve artiklen. Med svar nested du skulle gå med såvel som klik på hver eneste tråd bare for at se, om der var noget nyttigt. Dette er sådan en tilsyneladende funktion, som jeg overtalte, jeg gik bare dumt i et stykke tid, så godt som ikke tjekket ud af den knap, der gjorde det muligt for det, bestemt de ikke udelade det.

Af disse 3 grunde eliminerede jeg det. Ligesom de sagde, ville det, det kom ud uden noget problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *