Harford HackersonSpace i Baltimore, Maryland lige offentligt med Zen Garden, de byggede til Red Bull Creation Contest. Det er en CNC-skabelse, der vil hjælpe med at lette din skuffelse med den DIY 3D-printer, som du bare ikke kan synes at blive kalibreret korrekt.

På hardware side fungerer bunden af ​​maker som en sandkasse. At finde den rigtige kornstørrelse på mediet var en af ​​de mange mere hårde dele af bygningen. Stylusen drives langs tre akser ved hjælp af et gantry fælles i CNC bygger. Remskiverne og nogle parenteser blev 3D trykt, med de forblev af beslagene var laserskåret fra træ. Bullduino beordrer stylus ved hjælp af et stepper motorstyringskontrolkort og driver LED’erne ved hjælp af en bank af MOSFETs. Begrænsende switche blev også inkluderet for at sikre, at en fejl ikke resulterede i skade på enheden.

Efter pause kan du se en Build Montage sat til et af de største 8-bit spil soundtracks på hele tiden. Den eneste ting, vi ønsker, de ville have vist, er den indbyggede nivelleringsbjælke, der er ansvarlig for at “slette” haven.

Opdatering: Harford HackerSpace-medlemmerne kom igennem med en ny video, der viser ‘sletning’ processen. Du finder det efter pause.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *