En gang på en tid mødte en nørd en pige. Ting sker som de gør, og til sidst [Ben] ønskede at skabe ALLE, End-All Engagement Ring. (Her er en cache) Det er en grundlæggende titanium affære med 23 sten omkring omkredsen. Hvad gør denne ring så cool, er det dog, at den lyser, når [Ben] og hans pige holder hænder.

Den metalbearbejdning del af bygningen var omkring så let som du ville forvente bearbejdning titanium til at være. Efter at ringen blev afskåret sin stangbeholdning, bragte [Ben] det over til en mølle, hvor 23 huller for hver af stenene blev boret. Stenene blev fastgjort til ringen med juvelerer epoxy, og hele ringet var buffet til en bemærkelsesværdig glans.

Elektronikken er, hvor dette projekt virkelig skinner. At sætte et batteri af kondensator inde i en ring er næsten umulig, så [Ben] har truffet beslutning om at drive lysdioderne med et induktiv opladningskreds. En spole af ledningssår omkring Kapton tape tjener som induktoren og en lille SMD-kondensatorstyrker tre meget lyse og meget små LED’er.

Den induktive opladningsenhed selv er et mesterværk af hackery; [Ben] ville have ringen at lyse op, når han og hans ladyfriend holdt hænder. For at gøre dette er [Ben] s induktive oplader også en bærbar enhed: En stor spole tråd er opladerens transformer og ville passe rundt på [Ben] ‘s håndled. Hele opladningskredsløbet kan let skjules under en jakkemuffe, hvilket gør en næsten magisk lysningsring.

Et fantastisk stykke arbejde, og en af ​​de bedste smykker bygger vi har set i lang tid. Du kan se de induktive kobling og skinnende LED’er i videoen nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *