Arduino har inspireret adskillige en kreativ job, der kan være gavnlige for menneskeheden. ARDUINO HAMSTER WHEEL PEDOTER AF [JOHN MUELLER] På den anden side er en skabelse, der er underforstået for de søde furry gnaver kæledyr. Når [John Muellers datter ønskede at holde styr på hendes Hamsters natklove, så hendes maker-far det som en mulighed for at få hende involveret i teknologi. Projektet består af et hamsterhjul med en magnet, der udløser en reed-tænd for at fuldføre en revolution. Hele forsamlingen er tilpasset, og [John Mueller] gør et fremragende job, der dokumenterer bygningen med mange klare billeder.

Hjulet er fastgjort til en aksel med en kugleleje i den ene ende, og hele sagen er monteret på siden af ​​buret, så den kan elimineres med lethed til vedligeholdelse. Reed-switchen er indlejret i træmonteringsblokken, således at forbindelseskablerne passerer indefra samlingen. Dette forhindrer hamster i at komme i kontakt med kablet eller beskadige det på nogen måde. En LCD og Arduino Uno er placeret uden for buret og bruges til at vise hjulets omdrejninger såvel som de tilsvarende miles, der er rejst.

Koden for Arduino leveres også til nogen, der ønsker at replikere projektet, og videoen nedenfor viser projektets arbejde. Projektet kunne også forlænges for at tælle kalorier brændt såvel som løbende hastighed. Dette projekt er et glimrende eksempel på, hvordan teknologien kan bruges til at hjælpe og ligner IOT Hamster-hjulene, der tweets hver bevægelse af hamsterlivet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *