Vi hørte oprindeligt om FemToduino sidste år. Det så godt nok og lille nok, men vi havde ikke virkelig et behov for det. For nylig startede vi på et nyt projekt (som du kan følge på fora!), Som krævede en nem ændring af et eksisterende kredsløb. Rum og vægt var ret afgørende, så vi besluttede at afhente et par femtoduinos på $ 25 hver, og give dem et forsøg.

Disse ting er små. Deres fodtryk er 20,7 × 15,2 mm. Du kan se i billedet nedenfor, med en kvart for reference. Lille bitte. Helt ærligt er der ikke meget at sige om dem. De er en ATMEGA328, der er arduino kompatibel. Jeg planlægger at bruge min RedBull Arduino til at programmere denne ting, i betragtning af at du skal medbringe din egen serielle grænseflade.

Hvis du er noget som mig, har du frygtelig sjusket lodde og rystende rystende hænder. Jeg var lidt bekymret for faktisk at få de ledninger loddet i uden at overbygge puderne. Jeg var i stand til at trække det ud selv. Her er en video, så du kan se, hvor forfærdeligt min loddeknik og udstyr er.

Jeg har virkelig ikke nogen klager over denne ting, det virker ligesom en arduino, men mindre. Den nærmeste ting på et problem er, at silke screening er en smule sløret, hvilket gør det svært at læse, hvilke stifter der er hvad. Det er ikke forfærdeligt, men det er heller ikke bedst. Vi kunne virkelig ikke tænke på meget andet, så vi tog en beslutning, en Haiku ville dække det.

en arduino.
meget mindre end en fjerdedel
Femtoduino.

Selvfølgelig, hvis du vil følge med og se, om jeg ender med klager, kan du nyde mig, bygg disse kæmper Star Wars-tema R / C-biler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *