Her er et job, som vi desværre slipper med revnerne for et par år siden. Heldigvis [Brian] støvede det ud såvel som tilføjet et påskeæg til firmwaren i køb for at inkludere det i Fubarino-konkurrencen. Gadgeten er en genopladelig batteri kapacitet tester. Det udleder NiMH eller Nicad batterier med en tons modstand på ca. 1 watt. [Brian] indeholder en diskussion i sin gennemgang om hardwareens manglende evne til at arbejde med 14500 Li-Ion-celler. Han indeholder tilstrækkelige oplysninger til dig at finde ud af, hvordan du foretager ændringer til kredsløbet, hvis du vil tillade denne mulighed.

Der er en MOSFET for at ændre hver af de tre batteripositioner. ATMEGA168 tager aflæsninger fra cellerne, når den pr. Sekund. Det skærper betingelse oplysninger på en Nokia 5510 mobiltelefon skærm. Det er her, hvor han valgte at injicere Hackaday-URL’en. Når en celles udledning er færdig, ruller billedet ovenfor på skærmen såvel som forbliver der i en kort periode. Se for dig selv efter pause.

Dette er en post i Fubarino-konkurrencen. Indsend din post før 12/19/13 for en mulighed for en af ​​de 20 Fubarino SD-bestyrelser, som Microchip har sat op som præmier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *