Nogensinde så langsomt, vi inching mod en verden af ​​internetbaserede elektroniske designværktøjer. Tilstanden for disse værktøjer, herunder upverter og andre sky-baserede løsninger, har ikke været alt det fantastisk indtil nu; Med ethvert nyt stykke skematisk capture og PCB layout software vil bibliotekerne være voldsomt utilstrækkelige i begyndelsen. Dette er ved at ændre, fordi Circuits.IO nu tillader Eagle-biblioteker at blive importeret.

Som du måske er opmærksom på, er Eagle de facto konventionelle for homebrew og hobbyist skematisk capture og bræt layout software. Selvom Eagle ikke er åben kilde og er begrænset til ret små PCB’er med den helt gratis version, har ørnen bevaret sin popularitet, mange sandsynligvis på grund af det betydelige antal komponentbiblioteker til rådighed.

Ved at tillade brugere og designere at importere Eagle-biblioteker, udnytter folkene på Circuits.IO på en betydelig mængde arbejde udført af designere og ingeniører gennem årene med at skabe tilpassede ørndele for næsten hver eneste komponent, der kan forestilles. Det er en fantastisk præstation for Circuits.IO-teamet og en velsignelse for nogen, der ønsker at flytte deres PCB designværktøjer over til skyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *