, der har en seriel port på enhver Linux-boks, er altid nyttig, men med de små computere bærer vi nu i vores lommer nu, det er ikke altid en mulighed. Nogle af de mere avancerede telefoner derude udbryder en UART på deres USB OTG-port, men designerne af Nexus 4 besluttede at gøre tingene anderledes. De valgte at sætte Nexus 4’s serielle port på mikrofonen og hovedtelefonindgangen, og [Ryan] og [Josh] fandt ud af, hvordan du får adgang til denne port.

Dybest set har Nexus 4 en lille smule kredsløb fastgjort til mikrofonindgangen. Hvis Nexus registrerer mere end 2,8 volt på mikrofonen, skifter den til en hardware UART, hvilket gør det muligt for alt fra en arduino til en gammel dum terminal for at få adgang til porten.

Gutterne brugte en USB til seriel FTDI-bord til en 3,5 mm jack med et par modstande for at aktivere hardware UART på deres telefon. Med et lille kabinet havde de en rimelig billig måde at aktivere en hardware seriel port på en mobil enhed med GPS, cellulære, et kamera og en hel masse andre sensorer, som ethvert bærbart projekt ville elske.

Rediger: En anonym lille fugl fortalte os dette: “Du skal tilføje en note til Nexus 4 Serial Cable Post, at TX og RX skal være 1,8V. Hvis du bruger 3.3V USB-kabler, vil du sandsynligvis i sidste ende stege noget. FTDI gør 1,8V iO kabler, der arbejder – du skal bare lave udløser spændingen til MIC-linjen. ” Tag det for hvad du vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *