En død smartphone er den værste hovedpine, som nogen måske har i dagens generation, hvor det, der er gjort på din smartphone. Nå, såvel som ingen adgang til webforøgelse er de værste ting, man måtte ønske om.

Uanset om det forbliver knyttet til dine venner, eller du vil have en spillesession, er alt hvad du kræver en smartphone med en webadgang. Vi kan ikke hjælpe med at få adgang til internettet til del, men vi kan bestemt, hvis du har en smartphone, der ikke tænder. Vi har en liste over ting, du måske gør for at genoplive din døde smartphone.

Der kan være forskellige grunde til, at en klog gadget nægter at tænde. I nogle tilfælde skyldes det en producerende defekt såvel som andre gange udløses på grund af den forkerte brug af enheden. Ved forkert brug indebærer vi nøjagtigt, hvor ofte du gebyr din enhed, dine kabel -tv -apparater er intakte eller ej, eller om du har blinket af en forkert firmware på din enhed.

Der er meget meget mere sådanne ting, der kan komme under klassificeringen af ​​forkert brug. Uanset hvad din grund måtte være, har vi dig dækket. Udfør de opgaver, der er angivet nedenfor i den rækkefølge, der er nævnt nedenfor i et forsøg på at genoplive din smartphone.

Ting at prøve, når din Android -gadget ikke tænder

1. Sæt din gadget i din oplader

Dette burde være dit allerførste skridt, hvis din gadget ikke tænder. Hvis du er heldig, kan dette gøre det. I nogle tilfælde ville din gadget ikke tænde for lige da batteriet ikke har nogen form for juice i det. Dette kan virke som en no-brainer, men få mennesker freak ud uden at indse nøjagtigt, hvor let det var at bringe deres gadget tilbage til livet.

Ofte er gadgets, der er ubrugt i et stykke tid, ikke tændes, da batterierne kan miste en vis strøm, når de holdes endda ubrugt i en lang varighed. Hvis du prøver at genoplive en gadget, der opbevares i en skuffe i lang tid, burde du tilslutte den i mindst et par timer såvel som derefter prøve at tænde den.

2. Undersøg, om din oplader fungerer korrekt

Selv efter at have tilsluttet din gadget til din oplader, starter din gadget ikke? Det ser ud til, at din oplader kan være den, der har skylden. Undersøg kabel -tv for revner såvel som ødelagte ender, hvis du opdager nogle udskift det med et nyt kabel. I nogle tilfælde er adapteren/opladeren den, der har skylden, prøv at bruge en anden oplader.

Lad gadget -gebyret med den nye oplader, du kan låne den fra dine venner eller familie, i cirka et par timer og derefter prøve at tænde den ved at trykke på tænd / sluk -knappen. Hvis det fungerer, forstår du nu, at du kun kræver at udskifte din oplader såvel som din gadget fungerer fint.

3. Skift batteriet

Stadig her? Måske er det dit batteri, der er død på dig. I nogle tilfælde bliver batterier af smartphones beskadiget såvel som at begynde at lække. Du har måske set pustede batterier med gamle Samsung -enheder, disse batterier er beskadiget såvel som ikke fungerer som tilsigtet. Hvis du ejer en smartphone, der har evnen til at udskifte batterier bare ved at poppe ryggen såvel som at indsætte en ny. Så burde du prøve det. Hvis ikke, kan du kræve at sende din gadget til et servicecenter for at få dine enheds batterier udskiftet.

4. Bring tilbage til lagerfirmware

Din gadget stoppede med at arbejde efter at have installeret en opdatering på din enhed? Eller du blinkede en mod/brugerdefineret ROM på din telefon såvel, da din gadget stoppede med at arbejde? Hvis du er i denne omstændighed, kan du prøve at bringe din gadget tilbage til lagerfirmware. Vi har forskellige guider om nøjagtigt, hvordan man bringer din Android -gadget tilbage til lagerfirmware til adskillige enheder. Inspicér dem her.

Gendannelse af firmwaren fungerer muligvis kun i nogle få situationer, hvis du muligvis ikke får din smartphone til at starte i nogen form for tilstand (fastboot, heling eller downloadtilstand), så kan dette være udfordrende for dig.

Hvis du kræver hjælp til en bestemt gadget, skal du bare lade os forstå i kommentarafsnittet nedenfor.

5. Gør det tørt

Faldt din smartphone i vand? Eller dryssede din ikke-vandbestandige smartphone med lidt væske? Din smartphone vil typisk stoppe med at arbejde så godt, som ikke tændes, hvis du utilsigtet faldt den i vandet. Så administrer dine intentioner om at klikke på en selfie i poolen, medmindre du har en vandafvisende enhed.

I dette tilfælde kan du lade din smartphone tørre i en dag eller to. Du har meget flere muligheder for at genoplive din gadget, hvis du hurtigt trækker gadget ud af vandet såvel som åbner bagcoveret, hvis det kan gøres, såvel som derefter tørre vandet af. At holde din gadget dækket af ukokt ris i en dag hjælper med at tage al vådheden fra din enhed og hjælpe din gadget med at blive tør.

Til sidst skal du tage det til producentens servicecenter såvel som det har inspiceret til andre hardwareproblemer. Hvis du er heldige, kan få ændringer af hardware muligvis gøre det. Husk dog, hvis din gadget er ude af garanti for, at disse hardwareudskiftninger kan komme ud for at være ekstremt udsatnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *