Der er bygning små computere – som The Raspberry Pi – og så er der bygning små computere – som denne desktop viewer fra Star Trek.

[Monta Elkins] bruger en bille til dette projekt; Det er en arduino klon, der hosting ATMEGA32U4 mikrocontroller, med en unik funktion, der giver dig mulighed for at dreje forbindelsesledninger for at sikre dem til tavlen. I stedet gik [Elkins] med det logiske valg af lodning af dem. For et display brugte han en SPI Serial OLED 128 x 64 monokrome skærm, som han har cykling gennem en række ikoniske Star Trek TOS symboler og animationer. Billederne blev omdannet til Progmem – som læses i Flash-hukommelsen – før den endelig blev uploadet til bille.

Efter nogle fine 3D-udskriftsarbejde i ABS-plastik, der udførte desktop Viewer’s tilfælde, anvendte [Elkins] Acetone til opløsningsmiddel-svejses stykkerne sammen og påført et hurtigt lag maling for at afslutte det. Denne lille replika ville gøre en stor desktop gadget, da det kræver en mikro-USB at drive enheden.

Mens denne lille visning ornamenter dit arbejdsområde, kan du desuden blinke nogen besøgende med en pneumatisk dør og dit lcars-inspirerede hjemmeautomatiseringssystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *