WOW, der opbygger en præcisions 3D-printer, er utroligt enkel, hvis du kan få dine hænder på en robotarm på industriel kvalitet. [Dane] sammensat til at fortælle os om denne betydelige ekstruderprinter lavet af en ’80’ers-æra-scara robotarm. Det er i stand til at udskrive objekter så stort som 25 “x12” x6.5 “.

Denne 190 pund dyr blev opnået under et laboratorium rent ud. Det var mekanisk intakt, men mangler alle de administrerede hardware. Byggekontrollere var lidt af et problem, fordi den er udviklet med servomotorer samt præcisions kommentarer sensorer. Dette er forskelligt fra nutidige 3D-printere, der udnytter steppermotorer såvel som ingen kommentarer sensorer. En arbejdsregulator blev udviklet et element ad gangen, med en opvarmet seng tilsat til blandingen for at hjælpe med at forstyrre krumning med store bygninger. Vi kan godt lide Frankenstein-udseendet på controllerens hardware, som var monteret HODGE-Podge, da hvert nyt modul blev bragt online.

Du kan se nogle udskrivningshandling i klip efter pause. En Linux-boks tager en stil samt spytter ud af vejledningen til hardware.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *