Dette er belysningsregulatoren [Paul Stoffregen] bygget til brændende mand. De ønskede at vælge DMX-kontrolleret belysning i år, men at en masse typisk indeholder en computer til at køre lyseresekvenserne. Dette bestyrelse kører den forprogrammerede DMX-sekvens ved hjælp af en hacket lysdesignfil.

Korografien til belysningen blev planlagt ud ved hjælp af et program kaldet Vixen 2. Der er en nyere version af softwaren, men [Paul], der er nødvendig for at oversætte outputfilen til brug sammen med en mikrocontroller og version 2 gør det lidt meget lettere end versionen 3. Taler om konvertering, han ønskede ikke at starte fra firkantet en og en smule søgning førte til en vejledning, som [Bill Porter] bogført sidste år på konvertering af Vixen filer til brug sammen med Arduino. Det var ikke ligefrem, hvad han havde i tankerne, men en masse af jordarbejdet var der.

Et par kode tweaks bøjede scriptet til [Pauls] vilje. Han ændrede XML-parsingfunktionen for at forsømme alle, men hovedkanalerne i filen. Han havde også det ud fra en tekstfil, der kan gemmes på SD-kortet. Fordi output ikke blinker til en chip, øger det stærkt oplagringen til rådighed, der baner vejen for meget længere og meget mere komplekse shows.

Vil du lære meget mere om protokollen, der bruges af DMX-udstyr? Tjek denne primer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *