Vi kan ikke få tilstrækkelige til hacker-con badges. Bsides Cape Town, afholdt i december, fremhævede et IR-udstyret badge, der nedsændte deltagere i et spil, mens de chattede.

En gruppe ledet af [Andrewmohawk] såvel som [ElasticNinja] udviklede badge omkring en ESP8266 samt 128 × 64 OLED-skærm med otte knapper, en IR-modtager samt sender, fem “niveau” -dioder, en RGB LED, og en 600 mAh lipo, der oplades over USB.

Hardwaren blev udviklet specielt til at spille et organisk spil, så arrangørerne kunne se samspillet mellem badges i realtid. Hvert badge blev tilfældigt sorteret i en fraktion, enten rød, blå eller grøn-identificerbar af en RGB LED glødende på badge. Der var også en serie af fem LED’er, der tegnede dit niveau i spillet. Når to eller meget flere badges kom tæt på hinanden, var det tilstrækkeligt til IR at forbinde, badge med det laveste niveau blev omdannet til vinderens fraktion.

Selvfølgelig viste MABGE DEPENTEES ‘håndtag såvel som indeholdt en liste over konventionsprogrammering. Det præsenterede ligeledes deltagere med en række udfordringer, som måske låses op for at spille pong eller rock / papir / saks / øgle / spock, scanne for trådløse netværk, samt køre animationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *