Forlader ikke at huske at få din linkede gadget til at komme ind i Hackaday-prisen med mandag morgen. Den nuværende vanskelighed er IUT! IOT, en kreativ vippe på nettet af ting, hvilket er så varmt ideelt nu. Vi vil ikke bare have ting at forbinde, vi vil have den forbindelse til at være nyttig, så gem dine webstøtter samt twittering toiletter til engangstid.

Så hvad forsøger vi at finde her? Enhver form for gadget, der kommunikerer med noget andet såvel som derved udfører en tjeneste, der har meningsfuld værdi. Hackaday-prisen handler om at opbygge noget, der betyder noget.

Vi har dækket en stor fordel af fremragende indgange. HeartyPatch er en open source hjertefrekvensskærm såvel som EKG, der kommunikerer med en klogt telefon. Vi har set en omkostningseffektiv vandniveau målestation for at hjælpe spor, når vandniveauerne stiger farligt hurtigt i oversvømmelsesproneområder. Samt hovedskærmen for multimetre søger at gøre arbejdet sikrere for dem, der tager sig af høje spændinger. Bliv påvirket af hele IUT! IOT-poster.

Der er 20.000 dollars på spil i denne vanskelighed alene, da tyve IUT-job vil blive navngivet finalister, tildelt $ 1000 hver, samt gå på for at kæmpe for de øverste præmier i finalen.

Hvis du ikke har dit job op på Hackaday.IO endnu, er det nu tid. Når dit job er offentliggjort, er indtastning så simpelt som at bruge dropdown-boksen på venstre sidebjælke på din jobside. [Shulie] Sæt endda en hurtig video, der viser præcis, hvordan du sender din post. Undersøg for at sikre, at “internet af gavnlige ting” er angivet på dit projekts sidebjælke samt om ikke, udnytte den dropdown for at tilføje den.

HackadayPrize2017 er sponsoreret af:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *