[Dino Segovis] er på det igen! For denne uges rate af hans “hack en uge” -serie [DINO] holder en guitar pickup Winding 101. Professionelle guitar pickups kan koste hundredvis af dollars, men er alle i det væsentlige en permanent magnet indpakket i en flok ledning. Brug af nogle billige hovedtelefoner, magnettråd og en ekstrabolt [DINO] producerer sin egen afhentning og kaster den i en en streng blues guitar. Dette er en fantastisk nybegynder projekt, da det kun indebærer et par meget nemme at finde dele og rører på nogle interessante begreber som induktans og magnetisk flux.

Preminden er virkelig enkel: sandwich hovedtelefonmagneten mellem to plastikskiver for at lave en spindel, varm lim en 1/4 “bolt til spindlen, tilslut til en strømboremaskine og vind et par tusind sløjfer af magnettråd på sagen. Hæk din spole op til en forstærker og læg ned en marmelade.

Vi kan blive fristet til at tilføje en tæller til riggen ved hjælp af en reed switch, der er tilsluttet “=” afgørende for en lavpris lommekalkulator, og en magnet limet til bolten. Vi har også set en meget mere kompliceret automatiseret spolevinder, men [Dino] holder det godt og simpelt.

Tjek videoen efter springet for at høre [DINO] Gå hele Seasick Steve på os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *