, hvis du har været på markedet for en helt ny bærbar computer såvel som tro på At bringe noget Apple MacBook -hardware ind i dit liv, men er historisk set blevet udsat for pris, så er disse tilbud helt sikkert for dig. Dette vil ikke være et simpelt køb, men til denne pris er det et, du bestemt kræver at overveje.

Vi forstår fuldstændigt, at en Apple MacBook ikke er en anspore til øjeblikket eller et indfaldskøb, men det vil bestemt være et af de meget bedre computerbaserede køb, som du vil have foretaget i nyere tid. Især til disse priser, og med en enorm diskonteringssats, der bruges såvel som taget af den øverste foreslåede pris, er det næsten et tag for en bærbar computer, der vil vare i en evighed, som vil fortsætte med Få konsekvente firmwareopdateringer direkte fra Apple.

Og åh, det er midten af ​​2017-designet, vi har at gøre med her, eller med andre ord: det nyeste design fra Apple selv.

Tjek de design, der tilbydes nedenfor – som dybest set er nøjagtigt de samme bortset fra den udvendige overflade – såvel som de tilknyttede omkostninger for at se nøjagtigt, hvor store tilbud er:

Køb: Apple MacBook (midten af ​​2017) 12 ″ bærbar computer, 226 ppi nethindeskærm, Intel Core M3-7Y32 Dual-Core, 256 GB PCI-E Solid Specificer Drive, 8 GB DDR3, 802.11ac, Bluetooth, MACOS-Guld fra Amazon: $ 949.99 | Original pris: $ 1.300

Køb: Apple MacBook (midten af ​​2017) 12 ″ bærbar computer, 226 ppi nethindeskærm, Intel Core M3-7Y32 Dual-Core, 256 GB PCI-E Solid Specificer Drive, 8 GB DDR3, 802.11ac, Bluetooth, MACOS-Øget guld fra Amazon: $ 949.99 | Original pris: $ 1.300

Som med de fleste tilbud som dette såvel som især dem, der tilbyder en enorm diskonteringsrente på præmie såvel som ekstremt fremtrædende Apple -hardware, er de begrænset i tide, er licenseret renoveret, såvel som vil gå tilbage så meget som fulde omkostninger inden længe. Så når du husker det, tilrådes det at handle hurtigt såvel som at købe en af ​​MacBooks straks, hvis dette er et produkt, du var på markedet for. Hvis du forekommer for at gå glip af tilbuddet, har vi ikke noget koncept, hvornår dette niveau af diskonteringsrente vil blive brugt igen. Så tag vores råd såvel som at handle hurtigt om dette, før det bliver så sent!

Du kan ligeledes gerne inspicere:

Sådan nedgraderes iOS 12.1.1 til iOS 12.1

Download iOS 12.1.2 Beta 1 IPSW -links samt OTA -opdatering samt WatchOS 5.1.3 Beta 1

Download iOS 12.1.1 Final IPSW -links samt OTA -opdatering til iPhone såvel som iPad

iOS 12.1.1 Endelige ændringer, frigivelsesnotater såvel som funktioner: Her er hvad der er nyt

Jailbreak iOS 12.1.1: Apple Detaljer Ian Beer Jailbreak Exploit Patched i den nyeste firmware

Jailbreak iOS 12.1 / iOS 12 Opdatering: Sandbox -flugt frigivet til offentligheden

Jailbreak iOS 12.1.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone samt iPad [Statusopdatering]

Du kan overholde os på Twitter, føje os til din cirkel på Google+ eller lide vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alt det nyeste fra Microsoft, Google, Apple samt Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *