Fair Advarsel: Når du offentliggør en video af dig, gør en usædvanlig kedelig proces som manuelt stansning huller i et papirbånd for at overføre en MIDI-data til en musikboks, Vær ikke chokeret, når mange hackere automatiserer processen på mindre end en uge.

Baghistorien på dette må være kendt for selv lagt tilbage hackaday læsere. [Martin] fra den svenske gruppe “Wintergatan” er en produktiv producent af usædvanlige musikinstrumenter. Du vil ikke gerne huske sin fantastiske marmormusikmaskine, en anden version, som i øjeblikket er i værkerne. Men han har ligeledes fået en ting til musikbokse, der er programmeret af papirbånd, samt for nylig offentliggjort en video, der viser sin tidskrævende såvel som helt håndbogsproces til at stansning hullerne i båndet. I betragtning af at hans kildemateriale allerede var i en MIDI-fil, kom mange af hans fans særskilt op med metoder til at automatisere processen.

Videoen nedenfor viser, hvad han opdagede fra sine fans om at automatisere sin programmering, men ligeledes hvad han opdagede om nabolaget, vi alle arbejder såvel som spil i. Uden især at bede om hjælp, ville tilfældige fremmede bragt sammen af ​​typiske interesser fastslået problemerne, Kom op med løsninger, sorteret med de store såvel som de fattige ideer, såvel som gjorde arbejdet offentligt tilgængeligt. Ikke fattig i mindre end en uges arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *