Denne mikrostished tardis er det aktuelle udskrivning fra [Ron Light] s Sedgwick 3D DLP-printer. Ja, det er orange, men udskriftskvaliteten for et så lille objekt er temmelig forbløffende.

Sedgwick 3D-printeren er i øjeblikket tilgængelig som et kit på Kickstarter. For fem hundrede knogler leverer Sedgwick alle dele – minus en DLP projektor og harpiks – for at lave din egen miniature type 40 med et brudt kameleon kredsløb. Der er meget meget mere, denne printer kan gøre, fra miniature katedraler til hule geodesiske kugler.

Dette er den nuværende i, hvad der vil være en lang række DLP projektor / harpiks 3D-printere, og den billigste en til dato. Den sidste vi så var en fantastisk $ 2400 maker, der omfattede en projektor og harpiks. Ved $ 500 for et projektor-mindre kit slår Sedgwick stadighånden selv den billigste mulighed, vi har set hidtil.

[Ron Light] er fra Kansas City, og vores chef mand [Caleb] løb ind i ham på KC Maker Faire for et par uger siden. Du kan tjekke det lille interview og et par videoer af Sedgwick gør dets ting efter pause.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *